hati oh hati
Friday, 2 March 2012 | 00:07 | 0 comments
tajuk ? kali ni nak buat post sedih sikit *lap air mata* k k . entah kenape minggu ni , satu masalah datang , satu masalah pergi . yeah I know life :'(  fakta menarik , aku tak reti marah orang , dan tak suka marah orang -.- nak gaduh ? lagi ah tak . lemah lutut eden HAHAHAHAHAHAHA k dah jangan ketawakan aku .

ada sorang ni kan , dia menguji tahap kesabaran hati aku ni *cehh
Actually , post ni nak cerita pasal dia . fuhhh fikir dua-tiga kali kot nak buat post ni *lap peluh*
siapa ? takpayah beritahu lah . dia buat apa ? biar aku je yang tahu :')
dia jahat ? oh no no ! dia baik , tapi . yeah mungkin dia dah tak heran pasal aku . sad life -.-
apa aku rasa ? tak rasa apa . aku mana ada perasaan kan ? yeah . tapi hati aku bukan besi :'(
tak tahu nak cerita dekat siapa dan tak berapa reti nak cerita macam mana HAHAHAHAHA kesian -.-
so , blog ni jelah harapan aku . k . stop here .
pada sesiapa pun , please jangan terasa ? kbhai .

FAKTA- every post , aku tak reti buat ending yang ,menarik . pebende ah -.-

Older