exam oh exam koko oh koko
Wednesday, 8 February 2012 | 01:15 | 0 comments
Hai stalkers ? kehkeh . tadi ada exam dekat sekolah . kayyy . firts exam in 2012 .
dah suma nak tanya aku okay ke tidak exam -.- soalan SEJARAH cari gaduh dengan aku -.-
time dapat paper sejarah tu , bukan main berkobar-kobar nak jawab<-------TIPU bila baca soalan dia , fulamak . menyentuh kalbu . soalan pertama dah buat aku kommpiuusss <-----KOYAKKAN BARU TAHU
satu jam berperang dengan kertas sejarah buat aku lapar . serious lapar . (REHAT TAK MAKAN-.-)
buat muka simpati kat kawankawan , nasib baik dorang ada pengalas perot . ngehngeh  ^^
lepas tu ada pengumuman , ESOK UJIAN DIBATALKAN . percaye ? k aku ulang -.-
ESOK UJIAN DIBATALKAN . <------ALHAMDULILLAH ujian akan ditunda ke hari selasa minggu depan . ahhhhh . lego eden xD tapi hari jumaat ada periksa -.- boleh ek macam tu ? main tunda-tunda ><
Habis paper science , BALIK ? oh no no . KOKO dulu -.-
sangat boring . aku dapat kelab badminton , okay le ken ? dari dapat bola sepak~(NAK SEDAPKAN HATI) time perjumpaan tu , perut aku dah menyanyi . nyanyi ala ala NAJWA LATIF^^
mata aku dah terbayang bantal melambai-lambai . memang boring . aku tak amik tahu pon pasal kelab tu . beserah pada takdir . wuwuwuw T__T
setiap lima minit pandang jam , hati aku meronta-ronta nak balik <-----HIPERBOLA lagi sepuluh minit nak balik tu , cikgu buat perlawanan tangan(betol eh?) alah yang budak lelaki main lawan-lawan tangan tu .
k tak paham ? aku tak reti terangkan -.- time tu baru segar balik , kelakar tengok dorang lawan tu hah . geli perut aku HAHAHAHA . bila cikgu cakap balik , fuhh . YEAY ! hanya itu yang mampuku ucapkan O.o
balik rumah MAKAN . ahh perutku berterima kasih (sesame perut) -.-

Older | Newer