hati oh hati
Friday, 2 March 2012 | 00:07 | 0 comments
tajuk ? kali ni nak buat post sedih sikit *lap air mata* k k . entah kenape minggu ni , satu masalah datang , satu masalah pergi . yeah I know life :'(  fakta menarik , aku tak reti marah orang , dan tak suka marah orang -.- nak gaduh ? lagi ah tak . lemah lutut eden HAHAHAHAHAHAHA k dah jangan ketawakan aku .

ada sorang ni kan , dia menguji tahap kesabaran hati aku ni *cehh
Actually , post ni nak cerita pasal dia . fuhhh fikir dua-tiga kali kot nak buat post ni *lap peluh*
siapa ? takpayah beritahu lah . dia buat apa ? biar aku je yang tahu :')
dia jahat ? oh no no ! dia baik , tapi . yeah mungkin dia dah tak heran pasal aku . sad life -.-
apa aku rasa ? tak rasa apa . aku mana ada perasaan kan ? yeah . tapi hati aku bukan besi :'(
tak tahu nak cerita dekat siapa dan tak berapa reti nak cerita macam mana HAHAHAHAHA kesian -.-
so , blog ni jelah harapan aku . k . stop here .
pada sesiapa pun , please jangan terasa ? kbhai .

FAKTA- every post , aku tak reti buat ending yang ,menarik . pebende ah -.-
rumah dada ohh dada
Wednesday, 8 February 2012 | 07:17 | 0 comments
Hai peeps ? ini adalah post kedua untuk hari ini . tetibe hormon rajin aku meningkat -.-
Aku boring . yeah . boring . rasa nak terjun bangunan . haih . perjalanan hidup masih panjang~
sekarang ombak MASALAH sedang menghempas hidup aku . Kayy dugaan hidup . aku tahu aku tahu -.-

Nak story pasal pergi rumah DADA hari tu . sangattttttt oohhhhhhhhhhhhhsseeemmmmmmmm .
Actually , family dada buat kenduri doa selamat , so kitaorang pergi sana dengan BAJU KURUNG BERTUDUNG . ngehngeh . Ala-ala wanita melayu terakhir . Hikhik .
Ramai wooo dekat sana . dada buat dua tempat , satu dekat rumah , satu dekat kodai abang dia .
Keadaan sangat lah sesak <----TIPU  walaupun aku lebih banyak menyusahkan daripada membantu , sekurang-kurangnye aku ada lah jugak tolong dia senduk nasi untuk makcik/puan/cik/adik/kakak .
Fuhhh . aku dikerumuni <----I TERASA FEYYMEESSS xD ksetopp . dorang cuma kerumun aku untuk amik nasi , bukan mintak otograpp -.-
Selepas mereka semua pulang , kami makan . YEAY makan ! ngehngeh :3
Then , si CHA and KYIARA pergi kedai seberang untuk beli tepung .Ohh tepung ? untuk main perang-perang sempena birthday sheqal pada hari tersebut (HAPPY BIRTHDAY SHEQAL-.-) . hewhew .
Mereka semua kena tepung . Kyi tak kena sebab takut daddy dia marah ;) Ain dah balik awal-awal . siot jek . Aku ? pada awalnya tak kena , tapi nasib tidak menyebelahi . kena jugak~ what the fish ? nasib baik sikit Muhehe .
Nak tengok gambar mereka-mereka yang menjadi mangsa malam itu ? mari-mari  -.-

befffffdayyyy BOY . hewhew xD


PERFECT match .Atoto <---kgurau
tepung menambah penyeri -.- btw , ILY cha dada :)
aku hanya menjadi tempat cha menampung badan . wuwuwu T___T 
dada . ayu . mereka pasangan sepupu yang menjadi orang penting dalam perang ini . bukti ? nampak kat tangan dada ada plastik tepung ? terbukti ken -.-
wanita-wanita melayu terakhir . aww aww :*
ratu-ratu dan raja tepung . aww . mereka comel ;3
mereka comel ken ? tak ? kau nak kena lempang ? -.-
Ohh handsome dan menawan kan mereka ? terima kasih kepada mereka kerana telah membuatkan hari aku bertambah indah<------------HIPERBOLA . lepas tu aku balik . the end . <--ending macam haremm -.-
exam oh exam koko oh koko
| 01:15 | 0 comments
Hai stalkers ? kehkeh . tadi ada exam dekat sekolah . kayyy . firts exam in 2012 .
dah suma nak tanya aku okay ke tidak exam -.- soalan SEJARAH cari gaduh dengan aku -.-
time dapat paper sejarah tu , bukan main berkobar-kobar nak jawab<-------TIPU bila baca soalan dia , fulamak . menyentuh kalbu . soalan pertama dah buat aku kommpiuusss <-----KOYAKKAN BARU TAHU
satu jam berperang dengan kertas sejarah buat aku lapar . serious lapar . (REHAT TAK MAKAN-.-)
buat muka simpati kat kawankawan , nasib baik dorang ada pengalas perot . ngehngeh  ^^
lepas tu ada pengumuman , ESOK UJIAN DIBATALKAN . percaye ? k aku ulang -.-
ESOK UJIAN DIBATALKAN . <------ALHAMDULILLAH ujian akan ditunda ke hari selasa minggu depan . ahhhhh . lego eden xD tapi hari jumaat ada periksa -.- boleh ek macam tu ? main tunda-tunda ><
Habis paper science , BALIK ? oh no no . KOKO dulu -.-
sangat boring . aku dapat kelab badminton , okay le ken ? dari dapat bola sepak~(NAK SEDAPKAN HATI) time perjumpaan tu , perut aku dah menyanyi . nyanyi ala ala NAJWA LATIF^^
mata aku dah terbayang bantal melambai-lambai . memang boring . aku tak amik tahu pon pasal kelab tu . beserah pada takdir . wuwuwuw T__T
setiap lima minit pandang jam , hati aku meronta-ronta nak balik <-----HIPERBOLA lagi sepuluh minit nak balik tu , cikgu buat perlawanan tangan(betol eh?) alah yang budak lelaki main lawan-lawan tangan tu .
k tak paham ? aku tak reti terangkan -.- time tu baru segar balik , kelakar tengok dorang lawan tu hah . geli perut aku HAHAHAHA . bila cikgu cakap balik , fuhh . YEAY ! hanya itu yang mampuku ucapkan O.o
balik rumah MAKAN . ahh perutku berterima kasih (sesame perut) -.-
blog oh blog
Sunday, 5 February 2012 | 17:56 | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM .

setelah berkurun lamanya , saya baru mengemas kini blog ini .
blog ini sudah bersawang , kotor dan sebagainya <-----------.hiperbola

dan . YEAH ! inilah hasilnya . ohh . tidak berapa mengecewakan *winkwink*<-----MENGGELIKAN
HAHA . tadi aku buang semua posts yang lama-lama dohulu . ngee (; lepas tu , aku edit sikit-sikit . tukar lagu .
actually , I dah lama nak edit , tapi I mano ado masa <---- GEDIKNYA ANDA
HAHA . ada masa terluang ni hah , aku edit laa nyahhh . k dah . aku dah takde idea . babai eblibadi .